Het Mentale Dieet Plan van Katja Callens

Inhoud van dit artikel

Waarom onze bezoekers kiezen voor het Mentale Dieet Plan om snel en blijvend af te vallen:

Is dit herkenbaar voor jou?
[checklist]

 • Ik wil graag afvallen, maar ik kan de motivatie maar niet vinden
 • Afvallen met bijvoorbeeld Sonja Bakker lukt wel, maar is zwaar en als ik stop vliegen de kilo’s er weer aan
 • Afvallen lukt prima, maar ik word gek van die diëten waardoor ik altijd trek heb, dat houd ik niet vol!
 • 2 crackers en een appel in de middag, daar kan ik echt niet op leven.
 • Ik wil die kilo’s wel kwijt, maar ik wil ook nog gewoon kunnen genieten

[/checklist]
En is dit hoe je eigenlijk wilt afvallen?
[checklist]

 • Blijvend en gezond, maar wel blijven genieten van het leven
 • Snel, maar geen hongergevoel omdat ik te weinig gegeten heb
 • Zonder de motivatie kwijt te raken, doorzettingsvermogen is het aller belangrijkst!

[/checklist]
Herken jij jezelf terug in bovenstaande lijstjes? Dan is het mentale dieet plan wat voor jou. Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen. Wat eten we vandaag 1 persoon.

 

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:
[checklist]

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden

[/checklist]

 

Een aantal ervaringen van onze bezoekers die ons hebben gemaild:

Leonie
Voor het Mentale Dieet Plan was ik bezig met Sonja Bakker. Ik moet zeggen dat dat eigenlijk heel goed ging. Ik viel prima af wat ik af wilde vallen.
Op een gegeven moment ben je haar plan zat omdat je zovaak hetzelfde moet eten, waar ik eigenlijk geen zin in had. Als ik hier dan ook maar iets van af week, kwam ik weer aan en was mijn motivatie weg.

Hierna ben ik op zoek gegeaan naar een ander dieet en kwam op jullie website terecht. Heb direct MDP bestelt en ben hier nu zo’n 4 weken mee bezig. Ik ben er erg over te spreken! Ik val af zonder hongergevoel en eet echt lekkere dingen. Ik wist niet dat dit mogelijk was.

mentale dieet plan julianJulian
Ik wist in het begin eerst niet wat ik ervan moest geloven. Ik heb me uiteindelijk toch maar ingeschreven voor de mailinglijst van Katja. Met haar tips in de mail kwam ik erachter dat dit product wel eens wat voor mij kon zijn. Heb het aangeschaft met de gedachten “ach, niet goed, geld terug”. Ik ben er nu een tijdje mee bezig en de eerste week verloor ik 7 kilo zonder al te veel moeite. Ik ben er dus zeer over te spreken en ga hier voorlopig nog ff mee door.

afvallen lindaLinda
Wat een superdieet dit! Ik volg het nu 3 weken en ben 11 kilo kwijt. Ik heb nog een paar kilootjes te gaan voor ik tevreden ben. Hoop dat ik dat snel bereik en vervolgens lekker dat gewicht behouden. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om het te proberen.

Waarom de naam “Het mentale dieet plan”?

Dit is precies waarop het mentale dieet plan van Katja Callens zich onderscheidt van anderen. Er worden je oefeningen geboden die goed zijn voor je motivatie om af te vallen. Katja Callens wordt je persoonlijke online coach die je begeleidt in je afval proces. Met het motiveren wordt het mentale aspect bedoelt en speelt Katja Callens dus in op je mentale staat (je mindset).

Dit is wat Katja Callens met haar mentale dieet plan garandeerd
Met het speciale TURBO actie plan claimt Katja Callens zelfs dat je in 14 dagen tot wel 17 kilo kan afvallen met een garantie van 5 kilo.

Calorieën tellen? Overbodig in het mentale dieetplan

Calorieën tellen hoort hier niet bij. Je mag eten wat je wilt. De kracht van het mentale dieet plan zit hem in de volgorde hiervan. Je wordt begeleid met een goed uitgedacht schema van Katja Callens die je precies vertellen wat je mag eten. Onderscheid wordt gemaakt in de volgende onderdelen:

 • Proteïne
 • Koolhydraten
 • Zuivel

[button color=”green” link=”#gratis-uitproberen” target=””]Gratis het Mentale Dieet plan uitproberen[/button]
De wekelijkse e-mails bevatten lijsten waarin goede gerechten staan beschreven die je gewoon mag eten als je het mentale dieet plan volgt.

Waarom werkt het mentale dieet plan van Katja Callens?

De gedachte achter het dieet van Katja Callens is je metabolisme te veranderen. De kracht hiervan is dat je sneller colorieën verbrandt in rusttoestand. Dit klinkt gek, maar is erg effectief. Door middel van eenvoudige tips wordt ervoor gezorgd dat je niet “over-eet”. Veel drinken hierbij is key. Hierbij doelt Katja op water. Water zorgt dat je minder trek hebt en nog veel meer wat ze uitlegt in het mentale dieet plan

Een heel ander voorbeeld zijn de mentale oefeningen die ze geeft. Deze zorgen dat je visie en je doel verandert. Katja Callens raadt aan eerst deze oefeningen te doen zodat het met je mindset al snor zit. Afvallen wordt zo vele male makkelijker.

Een ander aspect van het mentale dieet plan zijn de 7 manieren om vet te verbranden. Katja Callens geeft bijvoorbeeld aan dat een ontbijt het verhongeringssysteem van de mens niet activeert. Geregeld en vaak eten op een dag bewerkstelligt dat je metabolisme altijd genoeg eten heeft voor verbranding. Ze legt uitgebreid uit hoe dit werkt in eenvoudige woorden.

[button color=”green” link=”#gratis-uitproberen” target=””]Gratis het Mentale Dieet plan uitproberen[/button]

Katja callens vertelt waarom “wondermiddeltjes” niet werken

In het mentale dieet plan wordt ook ingezoomd op de zogenaamde wondermiddeltjes. Katja Callens legt met argumenten uit waarom dit allemaal verkooptrucs en dus sprookjes zijn. Ze waarschuwt je welke producten je echt niet moet aanschaffen omdat deze zelfs schadelijk kunnen zijn.

Het boek eindig met een gezonde boost aan motivatie. Ze begeleidt je in het aanpakken van afvallen en wijst je erop dat de actie bij jezelf ligt. Uiteindelijk zal je het natuurlijk zelf moeten doen. Ze hamert op mentale tips en oefeningen om je doorzettingsvermogen te verhogen. Met handige checklistjes kun je afvinken welke stappen je doorlopen hebt. Ronduit handig te noemen. Na dit voltooid te hebben kan je je scores optellen en zo kan je per week in een duidelijk overzicht zien wat je vorderingen zijn.

bekijk hier geniale tips over afvallen.

Conclusie over het mentale dieetplan van Katja Callens

Het boek biedt je veel info over gezond afvallen. De mentale oefeningen zijn de basis om je mindset te bevorderen. Ze begeleidt je in ververbranding en geef je overzichtsschema’s omtrent voedsel met dit dieet. Daarnaast waarschuwt ze voor de producten die je niet hoort te eten maar wat veel mensen wel kopen omdat ze denken dat het goed voor ze is.
Een absolute aanrader om gezond gewicht te verliezen.

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Denk je dat het Mentale dieet plan wat voor jou is? Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:
[checklist]

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden

[/checklist]

Personal trainer opleiding | Overload Worldwide

Plaats een reactie