Ervaringen – Mentale Dieet Plan

Inhoud van dit artikel

Waarom de naam “Het mentale dieet plan” en wat zijn de ervaringen?

Dit is precies waarop het mentale dieet plan van Katja Callens zich onderscheidt van anderen. Er worden je oefeningen geboden die goed zijn voor je motivatie om af te vallen. Katja Callens wordt je persoonlijke online coach die je begeleidt in je afval proces. Met het motiveren wordt het mentale aspect bedoelt en speelt Katja Callens dus in op je mentale staat (je mindset).
Als je meer wilt lezen over de inhoud van het mentale dieetplan, lees dan de review over het mentale dieet plan

Met het mentale dieet plan claimt Katja Callens zelfs dat je in 14 dagen tot wel 17 kilo kan afvallen met een garantie van 5 kilo en deze kilo’s komen er NOOIT meer bij.

 

Ervaringen met het Mentale dieet plan – het onderzoek

We hebben je inmiddels al vertelt wat het mentale dieet plan inhoud. In dit artikel gaan we dieper in op ervaringen van gebruikers.
De bovenstaande quote van Katja Callens roept natuurlijk wat vragen op (ook bij ons), daarom zijn we gaan zoeken op het internet naar ervaringen van gebruikers van het mentale dieet plan.

Als we zoeken op de naam Katja Callens kom we in ieder geval geen klachten regens tegen. Normaal als ik onderzoek doe naar ervaringen van dieetplannen die beloven snel veel kilo’s af te vallen, kom je veel tegenhangers tegen. Op een aantal vragen bij “Kassa” na komen we geen klachten tegen. Wel komen we veel ervaringen van gebruikers tegen en wonder boven wonder zijn die ervaring met louter lof.

Ervangen van gebruikers – wat zij vertellen

Op verschillende forums komen we ervaringen tegen. Bijna iedereen is enthausiast over het mentale dieet plan. Als we het in procenten uit mogen drukken, dan 92% van de ervaringen met het mentale dieet plan positief.
Ik haal hieronder een aantal quotes aan van deze ervaringen:

Ik ben na 2 weken nu al 5,2 kg kwijt. Ik heb wel eerst het TURBO plan gedaan voor ik aan MDP begon šŸ™‚

Ik ben nu vier weken bezig en inmiddels 5,9 kg kwijt. YES! 1 van de weken was ik niets afgevallen maar ik bleef volhouden en vanmorgen was ik weer ineens 5 ons kwijt. Lekker doorgaan zo toch??

Ben net een weekje bezig, maar ben al 3 kilo kwijt. Moet niet nog 10 weken zo doorgaan haha šŸ˜‰

Dit zijn 3 willekeurige quotes uit ervaringen van verschillende fora. Ik kan dit artikel nog veel langer maken, maar ik denk dat ik mijn punt duidelijk gemaakt heb.
Op basis van deze ervaringen lijk het dus het proberen waard!

Meer erg nuttige ervaringen en reviews kan je hier vinden.

Conclusie op basis van ervaringen

Een optelsommetje:

  • Er zijn nauwelijks tot geen klachten gevonden
  • Het mentale dieet plan bevat geen gekke pillen of poeders die je moet slikken
  • De ervaringen op internet zijn louter positief

Op basis van deze gegevens kan ik niet anders dan concluderen dat het mentale dieetplan gewoon zijn werk doet. Ik denk dat we in de toekomst van dit dieetplan nog veel zullen horen!


 

Plaats een reactie