Mentale dieet plan video coaching programma

In aanvulling op het mentale dieet plan is er nu ook het Video coaching programma van het mentale dieet plan. Gemakshalve gaan we voor deze review ervan uit dat je al bekend bent met onze andere artikelen over het mentale dieet plan

Inhoud van dit artikel

het mentale dieetplan Video coaching programma

Als je al met het mentale dieet plan bezig bent, dan kan het geen kwaad om wat ondersteuning te krijgen. Mariska biedt je die steun via het video coaching programma. Het video coaching programma is niet voor iedereen geschikt. Daarmee bedoel ik dat als je al goed bezig bent met het mentale dieet plan, dan is de extra mentale steun hierbij niet nodig. Het is dus puur bedoelt voor mensen die graag snel afvallen, maar hier ook een extra steuntje nodig voor hebben. Naast deze video coaching is het ook mogelijk om life coaching te volgen bij jou in de buurt te volgen.

[button color=”green” link=”http://paypro.nl/producten/Mentale_Dieet_Plan_VIDEO_&_LIVE_Coaching_Programma/8817/19925″ target=”_blank”]Meer info en bestel het video coachings programma[/button]

Video coaching het mentale dieet plan door mariska

video coaching door mariskaAls je mee doet aan het video coaching programma, dan ontvang je gedurende acht weken elke week een video om je een mentale boost te geven. Mariska loodst je zo stap voor stap door het gehele dieet heen. Ze helpt je de juiste mindset te bereiken om zo het behalen van je doel te vergemakkkelijk, het afvallen van die overbodige extra kilo’s dus.

Video coaching mentale dieet plan handleidingen

Bij het programma worden handleidingen meegeleverd met eenvoudige invuloefeningen. Deze oefeningen dwingen jezelf ertoe om “bij de les” te blijven.
Dankzij deze handleidingen weet je iedere week waar je je focus op moet leggen waardoor je altijd je doel voor ogen houdt. Een handig hulpmiddel dus om ervoor te zorgen dat je vantevoren je dag goed inplanned en zo op een effectieve en vooral leuke manier afvalt. Iedere stap wordt hapklaar uitgelegd.

Conclusie

Een beetje hulp is natuurlijk nooit weg. Als je het moeilijk vindt een dieet te blijven volgen, dan is hulp nooit weg. Het gehele coachingsprogramma kost 147 euro. Dit lijkt natuurlijk veel geld, maar je krijgt ook echt waar voor je geld. Mocht je het alsnog niets vinden na aanschaf, dan kan je gewoon je geld terug vragen. Ze doen dus behoorlijk transparant zaken en zijn echt overtuigd van dit product. Dit schept voor mij in ieder geval vertrouwen.

Voor meer uitgebreidere informatie kan je hieronder op de groene knop drukken. Ook kan je daar als je overtuigd bent het product bestellen.

[button color=”green” link=”http://paypro.nl/producten/Mentale_Dieet_Plan_VIDEO_&_LIVE_Coaching_Programma/8817/19925″ target=”_blank”]Meer info en bestel het video coachings programma[/button]

 

Probeer het mentale dieet plan gratis uit!

Denk je dat het Mentale dieet plan wat voor jou is? Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:
[checklist]

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
  • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
  • Een video om je motivatie op pijl te houden

[/checklist]


Plaats een reactie